Хотел Феникс Хотел Феникс Хотел Феникс Хотел Феникс Хотел Феникс Хотел Феникс Хотел Феникс

Хотел "Феникс" се намира в античния град Хисаря. Курортът на лечебните минерални извори, съчетани с удивителна природа и чист въздух.

Хотел "Феникс" е разположен в сърцето на "Парка на мира", район характерен с тишина и спокойствие, на 40 км от гр. Пловдив и 130 км от гр. София.

Ако желаете да се насладите на една незабравима почивка или романтично уединение, за нас ще бъде удоволствие Вие да бъдете наши гости!

Хотелът разполага с 24 двойни стаи и 4 студия (за 2/ 3/ 4 човека). Помещенията са комфортно обзаведени, с баня, телевизор с кабелна телевизия, климатик, безжичен интернет и възможност за добавяне на допълнителни легла.

За удоволствието на нашите гости хотел "Феникс", разполага с уютен и просторен ресторант, подходящ за организиране на тържества, семинари и конференции.

Предлагаме Ви разнообразие от масажи, които ще направят престоя Ви приятен и здравословен, а СПА центъра и външния басейн създават превъзходни условия за релакс и бягство от стреса на забързаното ежедневие в големия град!

Местоположение:
Капацитет: 12 гости
Двойни стаи: 24
студиа: 8
апартаменти: 2
Интернет:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Иван Прошенски
Иван Прошенски