Хотел Каза Арт Хотел Каза Арт Хотел Каза Арт Хотел Каза Арт Хотел Каза Арт Хотел Каза Арт Хотел Каза Арт Хотел Каза Арт

Изкуството е нашият почерк!

Бъдете наши гости в хотел "Каза Арт"!

Ние не предлагаме нощувки, ние предлагаме емоции!

Новият Хотел Каза Арт до Троянския манастир дефинира по един различен начин удоволствието от уикенд и почивка. Арт хотелът е уникален по своята концепция, замисъл и изпълнение - симбиоза от изкуство, интериор, природа и фантастична кулинария.

Тематичните стаи на хотел "Каза Арт" са вдъхновени от основните сили във вселената – Море, Земя , Слънце, Луна, Въздух, Вятър, Любов. Всяка една е обзаведена с различен интериор и артистични мебели допълващи тематиката.

С Артхотел "Каза Арт" собствениците Биляна Милушева и Пламен Петров създават един необикновен шоурум за своите мебели. Под марката "Каза Арт" Интериор двамата творци изработват мебели-уникати с дълбоко емоционално съдържание. Мебелите с изключително високо качество на изработка се радват на голям успех както в България така и извън пределите на страната ни.

За гостите на арт хотел "Каза Арт" Биляна Милушева предлага безплатна интериорна консултация с предварително записване. Желателно е да се подготвят снимки и размери от помещенията.

Защо тук? Хотел "Каза Арт" се грижи и за по-различната почивка на своите гости. Тук предлагаме интересни уъркшопи по керамика, стъклопис, изработка на бижута и готварство. Предлагаме с предварително записване разходки по леки и по-тежки планински маршрути. Организираме периодично тематични вечери с пасваща програма, съответни тематични ястия и кореспондиращи вина към тях.

В ресторанта на арт хотел "Каза Арт" гостите могат да избират между традиционна и модерна кулинария. Вкусни старобългарски рецепти и ястия с духа на планината се приготвят в българското традиционно меню. С тематичното гурме меню на "Каза Арт" ентусиазираната собственичка Биляна Милушева създава единствено по рода си модерно меню, което интерпретира тематичните помещения на хотела. Рецептите тук са авторски идеи на Биляна и нейният готварски екип - интерпретации на различни екзотични и европейски кухни, които Биляна е събирала по време на многобройните си пътешествия из целия свят.

Авторската Винена листа на арт хотел "Каза Арт" е съобразена с философията на домакините. Тук ще имате възможност да се насладите на подбрани вина от български изби, спечелили български и интернационални отличия.

Винената листа на "Каза Арт" съдържа млади и свежи, елегантни и интелектуални вина. При червените вина създадохме и категория от избрани селекции.

Радваме се заедно с Вас да изградим една различна индивидуална винена култура в различния индивидуален хотел "Каза Арт"!

Грижим сe и за най- важните същества за нас- децата ни. В детския кът ги очакват играчки, игри, различни материали за рисуване, ръкоделие и много други приключения.

За децата създадохме освен това интересни образователни забавления като уъркшопи по рисуване, керамика, дърворезба, стъклопис, разходка до селска къща.

Хотел "Каза Арт" е Вашето преживяване да бъдете различни и неповторими!

Ние не продаваме нощувки, ние предлагаме емоции!

Местоположение:
Капацитет: 7 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 1
Студиа: 1
Апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Мая Найденова
Мая Найденова