Хотел Крис Хотел Крис Хотел Крис Хотел Крис Хотел Крис Хотел Крис Хотел Крис Хотел Крис Хотел Крис

Новооткритият хотел „Крис” е централно разположен в един от най-спокойните квартали на гр. Смолян. Квартал Райково е уникално място в центъра на Родопа планина. От тук нашите гости имат достъп до всички удобства на града, както и възможността да усетят автентичния родопски дух и да се насладят на прекрасната гледка на запазените родопски къщи.

Хотелската база разполага с максимален капацитет от 46 легла, разпределени в 2 единични, 14 двойни стаи, един апартамент и два мезонета. Всяка стая е със собствен санитарен възел, телевизор, минибар, безжичен интернет, централно парно отопление. Оформлението на стаите е в изчистен стил и запомнящ се интериор. Повечето от стаите са с балкон, от който се разкрива гледка към река Черна, незабравимата природна красота на Родопите и града. Апартаментът и мезонетите разполагат с кухненски бокс, обзаведени са с мека мебел, а баните са оборудвани с джакузи и собствена сауна (за мезонетите).

Ресторантът е с капацитет от 70 места и предлага за своите гости разнообразна кухня, съчетаваща родопски и интернационални ястия. Всяка сутрин на гостите на хотела се сервира закуска. Услугата „рум сървиз” също се предоставя на гостите на хотел „Крис”. Към ресторанта има и тераса.

Гостите на хотела могат да използват охраняемият паркинг и да се възползват от услугите на автомивката до хотела.

В непосредствена близост до хотела се намират стадион, тенис кортове, автобусна спирка, бензиностанция, кафенета, хранителни и други магазини, читалище и училища.

Местоположение:
Капацитет: 46 гости
Единични стаи: 2
Двойни стаи: 14
апартаменти: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Хотел Крис
Хотел Крис