Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж Хотел Пърл Лодж

Описание на хотела:

Ще бъдете посрещнати от персонал, който говори 11 езика. Потопете се в четири звездната атмосфера на изискания ресторант, в комбинация с коктейл бар и 24-часов рум- сервиз. В "Пърл Лодж" можете да се поглезите дори и без повод. Барът предлага голям избор от коктейли и леки закуски, а изкушенията от нашето меню, както и впечатляващата селекция от най- добрите Български вина няма да разочароват и най-изтънчения вкус.

Салона за коктейли на "Пърл Лодж" е мястото, където приятели и колеги се срещат на питие, лека закуска, или отпиват от нашия известен следобеден чай. Отпускащата и спокойна атмосфера е идеална за любителите на планинските пейзажи.

Идеален за развлечения, нашият новооткрит коктейл бар предлага отбрана селекция от шампанско, фини вина, уиски и коняк. Тук разговорите ви, делови или лични, ще бъдат пренесени в интимна и спокойна атмосфера!

Тук, в "Пърл Лодж" нашите служители с гордост ще Ви предложат най-добрата дегустация на разнообразна храна... ще откриете, че нашето меню е не само разнообразно, но подхожда на всеки повод.

Описание на стаите:

"Пърл Лодж" предлага луксозно хотелско настаняване в 54 хотелски апартамента. Имайки статут на перлата на Родопите, посетителите на хотела се радват на персонално отношение и подкрепа от всеки служител. Личните Ви предпочитания могат да бъдат критерий при избор на помещение за настаняване. Възможността да бъдете в апартамент с две или три спални, студио или делукс студио с разнообразни гледки предлага на Вас, Вашите приятели и семейство уюта, от който се нуждаете.

Можете да се отпуснете със страхотно DVD от нашата богата колекция, или да изберете развлечение на открито, в това число влизат каньона на водопадите, девинските горещи минерални извори или нощния живот на Пампорово. Има безплатни паркинг и безжичен интернет!

Спорт/Забавления:

Хотелът разполага с модерно оборудвана фитнес зала, голям и малък закрити басейни. Масажисти, спесиалисти по ноктопластика, фризьори и козметици, могат да бъдат осигурени по всяко време на деня. На гостите се предлагат още лифт карти, наем на ски и моторни шейни. Лов, риболов, гребане, езда са само част от предлаганите забавления.

Обща информация:

• Брой етажи: 5;

• Брой апартаменти: 54.

Отдалеченост:

• Разстояние до летище: 80 км.;

• Разстояние до гр. Смолян: 5 км.;

• Разстояние до ски лифт: 800 м.

Комплексът разполага с:

• ресторант (не пушачи;

• бар (за пушачи);

• СПА център (сауна, фитнес, студио за масаж и маникюр);

• закрит басейн;

• ски гардероб;

• конферентна/кино зала.

Местоположение:
Капацитет: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
032* *** **
покажи телефона
Хотел Пърл Лодж
Хотел Пърл Лодж