Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда Хотел Звезда

Семеен хотел „Звезда” е ситуиран между градовете Айтос и Бургас в малкото и китно село Съдиево. Тихо и спокойно селце богато на минерални извори. Място, където все още можем да чуем тишината, да наблюдаваме небосклон пълен със звезди, да чуем чуруликането на птичките. Място, където можем да вдишаме чистия селски въздух, сякаш се учим да дишаме отново.

Помните ли истински тъмната нощ, помните ли светулките, помните ли песента на щурците, помните ли млечния път ... ето това искаме да ви покажем!

Какво прави хотел „Звезда“ уникален? Наред със селското спокойствие, богатата флора и фауна, тишината, съчетана с чистия въздух, обръщаме вниманието ви и към лековитата минерална вода.

На всяка маса ще намерите елегантни кани пълни с нашата целебна вода, а зад хотела е извора, от който можете да си налеете и да я отнесете вкъщи. Съчетайте полезното с приятното!

Хотел „Звезда” разполага с 10 стаи в хотелската част с 3 еднофамилни вили, ресторант с голяма лятна градина с изглед към басейна, малка банкетна зала с камина, пещ за печене, уникален СПА център, външен басейн с минерална вода, детски кът с поляна за игри.

Хотелските стаите са просторни и оборудвани с всички необходими удобства - стилни мебели, спалня, гардероб, бюро, табуретка, голямо огледало, мини бар, плоскоекранни телевизори, климатик и др.

Безжичният интернет, покрива цялата площ на комплекса и е безплатен за нашите гости.

Максималното настаняване е двама възрастни с едно дете. Ако сте с две малки деца Ви препоръчваме вилите.

Във вилите на първия етаж са разположени трапезарията с кухненски бокс и висока маса за хранене, плюс просторен хол с разтегателна мека мебел и камина. На вторият етаж са две спални със самостоятелни санитарни възли, стилно оборудване и подходящи за настаняване на двама възрастни с едно дете. Вилите са с два отделни входа и могат да се използват от различни семейства.

Пред всяка е на разположение висока градинска маса с изглед към басейна. Можете да си сготвите или да ползвате нашият room service и да се наслаждавате на почивката си.

Задният вход на вилите е с изглед към поляната за игри и детския кът. Има маса за двама с чадър, за да наблюдавате малчуганите си, и барбекю за семейната ви вечеря.

Паркингът ни е безплатен и за Ваше спокойствие е с видео наблюдение.

В ресторанта закуската е организирана на блок-маса при повече от 20 гости в хотела. Имаме разнообразно а-ла карт меню с вкусни български гозби и леки средиземноморски ястия. За десерт можете да опитате домашните ни млечни вкусотии от млякото на нашите крави на свободна паша. Подквасено е на място по стара съдиевска рецепта. Добавете и мед от нашият пчелин с над 100 кошера.

СПА центъра на хотел „Звезда” разполага със сауна, парна баня, шоков душ, 4 местно джакузи, хамам, масажен салон.

Местоположение:
Капацитет: 32 гости
Двойни стаи: 10
Къщи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Стела и Георги Яневи
Стела и Георги Яневи