Къща за гости ДиСтеМар Къща за гости ДиСтеМар Къща за гости ДиСтеМар Къща за гости ДиСтеМар Къща за гости ДиСтеМар Къща за гости ДиСтеМар Къща за гости ДиСтеМар

Къща за гости "ДиСтеМар" разполага с леглова база от 12 места.

В битовата обстановка на фамилната къща ще почувствате домашния уют и топлина през цялата година.

Къщата е ново строителство, стаите са шумо и топлоизолирани, с локално парно, самостоятелни баня и тоалетна, телевизор с цифрова телевизия, климатик, мини бар и собствен паркинг.

Къща за гости "ДиСтеМар" предлага приятен престой на ниски цени, отлични условия за лов и риболов, екскурзии до забележителностите на Югоизточна България: Дрънчи дупка, манастир "Света Троица", каскадните потоци в местността "Казанките", скалните феномени: Орлето, Костенурката и връх Карталката, пещерата "Бабини бозки", феноменално красивото поречие Тясните скали (Даркая) и общо 7 защитени територии.

Къща за гости "ДиСтеМар" предлага апетитни специалитети за закуска, обяд и вечеря в механата в типична сакарска обстановка.

На разположение на гостите на Къща за гости "ДиСтеМар" е механа в типична сакарска обстановка.

Механата разполага с 20 места, камина, телевизор, локално парно. В нея се предлага превъзходна българска кухня, както и традиционни ястия от сакарския регион: капама, чумлек, Катино мезе, тава, суджук, кървавица, чеверме...

Предимство на външното барбекю е приготвянето на различни специалитети на скара, подходящи за отличните вина и ракии предлагани в механата.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

 1. Шумни празненства
 2. Фирмено парти
 3. Детски лагер
 4. Спортни събития
 5. Семейни празненства
 6. Детски рожден ден
 7. Моминско / Ергенско парти
 8. Сватбени тържества

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Стефан
Стефан