Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком Къща за гости  Ком

Къща за гости "Ком" се намира в село Сивино 26 км. южно от град Смолян, на 36км. от ски център Пампорово и на 10 км. от село Смилян.

Районът благоприятства развитието на пещерният, ловният и вело туризмът. Село Сивино е разположено по южния склон на родопският връх Ком, който е осеян с руини от древни тракийски селища. На самият връх(1600м) все още личат останките от тракийско светилище на негово място в момента е съграден параклис Св.св. Павел и Петър. Едно от малкото находища на Родопски крем (много рядко срещано и защитено цвете) е в землището на село Сивино в местността Ливадите. В близост до тази местност минава централния Трансродопски път свързвал Беломорието с България (м.Дюшемето).

За приятното изкарване на вашата почивка къща за гости "Ком" е обзаведена с големи комфортни легла. Общото помещение (всекидневната) е оборудвана с еспресо машина, хладилник и кухненски бокс където гостите могат сами да приготвят любимите си гозби. Барбекюто е любимото място на всеки прекрачил прага на нашата къща.

Районът на селото е опасан с много еко-пътеки подходящи за приятна семейна разходка, а едни от най-красивите родопски пещери са разположени само на няколко километра от къщата.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Захари Асенов
Захари Асенов