Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови Къща за гости  Петкови

Локацията на приветливата Къща за гости Петкови ще Ви осигури спокойствие, на което да се наслаждавате през почивните дни. Разположена е на улица Сияние 20 и освен на тишина, тук ще се радвате и на абсолютен комфорт.

Къщата е с капацитет от двадесет и две места. Подготвени тук са различни по вид помещения предлагани биват двойни стаи, студиa а също и апартаменти.

Стаите ще осигурят на гостите удобства като например хладилник и климатик, кабелна телевизия и интернет. Апартаментите ще осигурят на обитателите си и кухненско оборудване. Всяко от предлаганите помещения използва собствен санитарен възел.

В двора на къщата Ви очакват приятни възможности за прекарване на свободното време. На разположение на гостите тук е открит басейн с размери 6 метра на 4 метра. Обособено е и барбекю с навес за 30 души.

За автомобилите на гостите има и заграден безплатен паркинг.

Местоположение:
Цялата къща: 25 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 1
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Анна Петкова
Анна Петкова