Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур Къща за гости Агро Тур

Къщата за гости се намира в с. Остър камък, община Харманли, област Хасково. Къщата е на два етажа, като на първия етаж са разположени: предверие, коридор, дневна трапезария с кухненски бокс, двойна стая, баня с тоалетна, а на втория етаж има: две двойни стаи, една единична стая, баня с тоалетна и покрита веранда.

Почивката, която се предлага съчетава удоволствие, релакс, развлечение, спокойствие и чист въздух. Къщата за гости разполага със собствени парк- градина за отдих, и външно барбекю за общо ползване и велосипеди за разходка из околността.

Забележителностите из околността, които могат да се посетят са: долменът „Каменната къща“, който се намира в дясно от пътя към селото, на ок. 500 – 700 м. от връх Остър камък, Храмът "Св. Анастасий"- построен е през далечната 1835 година, намира се в самия гр. Харманли, Гърбавият мост - построен през XVI век, намира се над река Харманлийска; Язовир "Кюмюрлука" по пътя за Маджарово, на 4 км. от гр. Харманли; Комплексът Изворът на белоногата - в комплекса се намира Герганината чешма. Смята се, че е построена през 1585 година. Комплексът се намира на няколко километра от град Харманли.

Общият брой на стаите е 4 в т.ч. единична 1 бр. и двойна 3 бр. Капацитет на къщата 10-12 души. Туристическият обект е обзаведен модерно според изискванията на нормите за комфорт и удобства.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Ширин Мустафа
Ширин Мустафа