Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите Къща за гости Акациите

Вила Акациите е разположена в квартал Малко Белово, само на 1,2 км. от центъра на красивото планинско градче Белово. Вилата е подходяща за целогодишни почивки и семейни ваканции. В близост до нея има три планини с еко пътеки и минерален плаж.

Вилата Акациите разполага с леглова база до 12-14 човека - 1 стая с 3 легла, 1 спалня с разтегателен фотьойл, 1 двойна спалня с разтегателен фотьойл, 1 апартамент с напълно оборудвана кухня. Възможно е единично настаняване в стая с по-голям капацитет, като цена на нощувка е 15 лв. на легло. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел.

Всички гости на вилата могат да ползват - механа, пура бар, 2 броя барбекюта, възможност за ползване на кухненски бокс, интернет, паркинг, градина, зоо кът.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Единични стаи: 1
Двойни стаи: 3
апартаменти: 1
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Николай Шопов
Николай Шопов