Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква Къща за гости Аква

Механа с камина и барбекю, голям озеленен двор, собствен басейн, паркинг и панорамна гледка!

Къща за гости „Аква“ се намира в планинската част на гр. Правец, на по-малко от час път по магистрала "Хемус" от гр. София. Разположена на тиха и спокойна улица, в близост до гора, сред много зеленина, къщата впечатлява с невероятна панорамна гледка към гр. Правец, язовира и планината.

На разположение на гостите е голям, добре поддържан озеленен двор с паркинг и самостоятелен открит басейн. В двора е разположена градинска мебел, барбекю и огнище.

Къщата се състои от два самостоятелни апартамента разположени на 1-ви и 2-ри етаж, както и самостоятелно студио за 4 човека.

Всеки апартамент разполага с двойна спалня, баня с тоалетна, антре, кухненски бокс, дневна с двоен разтегателен диван и голяма панорамна тераса.

Апартаментите са напълно обзаведени и оборудвани с климатик, хладилник, печка, телевизор с плосък екран, посуда и много други удобства за гостите.

Студиото е с 4 легла, гардероб мини бар, телевизор с плосък екран и климатик, както и баня с тоалетна и голяма тераса с панорамна гледка.

В цялата къща и двора има безжичен WI-FI интернет.

Капацитета на всеки апартамент е от 4 човека, а на студиото също 4 човека, като в единия апартамент има възможност за допълнително легло или 13 човека за цялата къща.

Къщата разполага с голямо общо помещение тип механа, оборудвана с голяма камина-барбекю, кухненски шкафове, мивка, хладилник, котлони и миялна машина.

От къща за гости „Аква“ тръгва екопътека водеща до Правешки манастир „Св. Теодор Тирон“, като по продължение на пътеката са разположени пунктове за отдих и невероятни панорамни тераси. В близост има множество възможности за забавление, туризъм и спорт.

В района може да се насладите на природни, културни и исторически забележителности.

На разстояние до 1 км. от къщата са разположени:

- Градския център на гр. Правец със заведения и магазини

- Исторически музей гр. Правец

- Музей „Родна къща на Тодор Живков“

- Правешки манастир „Св. Теодор Тирон“

- Храм „Св. Атанасий Велики“

- Антична и средновековна крепост „Боровец“ в с. Разлив

- Спортен комплекс с футболен стадион, тенис кортове и баскетболна зала гр. Правец

- Голф комплекс Правец

- Велопарк гр. Правец с възможност за атрактивно и спортно каране на велосипеди

- Язовир Правец с възможност за риболов и водни спортове

- Открит басейн

На разстояние до 15 км. от къщата са разположени:

- Градски център с часовникова кула и исторически музей гр. Етрополе

- Водопад Етрополе

- Етрополски манастир „Св. Троица“

- Чекотински манастир „Св. Архангел Михаил“

- Калугеровски манастир „Св. Николай“

- Парк „Небесни пасбища“ с. Осиковица

- Първо класно училище в с. Видраре

- Градски център с часовникова кула и исторически музей гр. Ботевград

- Паметник-костница на Ботевите четници с. Скравена

- Ботевградски манастир „Рождество Богородично“

- Скравенски манастир „Свето Преображение“

- Врачешки манастир „Св. Четиридесет мъченици“

Местоположение:
Цялата къща: 13 гости
студиа: 1
апартаменти: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
  4. Моминско / Ергенско парти
Условия за повеждане на събития:
Шум в рамките на нормите на открито до 22 ч. В механата при затворени врати е възможен шум и след 22 ч.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Николай Маринов
Николай Маринов