Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви Къща за гости Аларлиеви

Разположена в самия център на града и на около 150 м. от двата плажа, Къща за Гости Аларлиеви успява да предложи на своите гости уют, спокойствие и лесна достъпност до магазини и множество заведения за хранене и забавление. Успешно съчетава тишината и комфорта, необходим на всеки съвременен турист. Стаите са уютни и модерно обзаведени. Прекрасната лятна градина осигурява на нашите гости тишина, възможност за релаксация и забавления за най-малките.

Предлагаме двойни стаи (легла тип спалня), тройни стаи -тип студио и апартамент със самостоятелна кухня. Апартаментът може да се отдава със и без кухненската част.

В една от двойните стаи има допълнителен фотьойл.

Всички стаи са снабдени със самостоятелен санитарен възел (апартамента разполага със два), тераса, TV, Мини Бар, климатик и WI-Fi.

Предлагаме и безплатен паркинг.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Даниела Георгиева
Даниела Георгиева