Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба Къща за гости Алба

Виртуална разходка · 360° градусови снимки

Къща за гости Алба
Всекидневна
Двойна стая
Двойна стая
Двойна стая
Двойна стая
Двойна стая
Стая за релакс

Вила Алба се намира в село Момчиловци, обл. Смолян.

Селото има добра инфраструктура, богата история и традиции, 27 параклиса, православен храм, лековито Аязмо, ски писта. В близост е до: Пампорово; Смолян; Национална Астрономическа Обсерватория; Връх Голям Перелик; Широка Лъка; Кръстова Гора; Чудните мостове; Момчилова крепост; Връх Средногорец; Ухловица; Ягодинска пещера и Триградското ждрело; Южната ни съседка Гърция.

Вила Алба разполага с пет спални за гости, всяка една с отделен санитарен възел. За общо ползване - мансарда, дневен тракт с кухня, барбекю, паркинг, двор, финландска сауна. Създадени са условия, позволяващи самостоятелно приготвяне на храна. При желание от Ваша страна, може да се възползвате от услугите на местен ресторант. Приготвената там храна, може да бъде доставена във вилата.

Вила Алба Ви предоставя уют, Вие си направете богата колекция от прекрасни спомени!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Шумни празненства
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
  4. Моминско / Ергенско парти
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Виолета Манолова
Виолета Манолова