Къща за гости Албатрос

град Ахтопол · община Царево, област Бургас

Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос Къща за гости Албатрос

Ако търсите тихо и спокойно място за Вашата почивка на море, заповядайте при нас в Ахтопол. Приветстваме Ви от града с най-много слънчеви дни за България, признат за един от най-екологично чистите в Европа и едно от най-старите тракийски селища по източна Странджа.

За Вашата почивка в Ахтопол, предлагаме три комфортни двустайни апартаментa - два на втори етаж и един на партер, с леглова база от 4 места на апартамент. Всеки от тях разполага с отделна спалня, всекидневна с кухненски бокс, обширна баня, тераса с маса и столове. Пред сградата има удобни места за паркиране.

Сградата е ново строителство и се намира в квартал Лазур, в тиха и спокойна улица без шумни заведения, само на 50 метра от морето и залива с фара. На стотина метра в южна посока е борова гора, която допълва изгледа със своята зеленина.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
апартаменти: 3
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
климатик:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Бисерка Райкова
Бисерка Райкова