Къща за гости Алекс Къща за гости Алекс Къща за гости Алекс Къща за гости Алекс Къща за гости Алекс Къща за гости Алекс

Еко вила „Алекс” Ви предлага спокойствието и топлотата на домашния уют, докато сте заобиколени от каменните исполини на Белоградчишките скали. На брега на Стакевска река в сърцето на природен феномен „Белоградчишки скали”, в двор от 4 декара Ви очаква еко вила „Алекс” – зелен планински рай, с атрактивни кътчета за релакс, уединение или забавление с компания до 15 човека, сред тишина, спокойствие и близост с природата.

На първия етаж на къщата е разположена напълно обзаведена кухня и трапезарна част за 13-15 човека, както и една семейна стая с едно двойно и две единични легла със санитарен възел.

На втори етаж са разположени четири спални. Три от стаите са оборудвани с по едно двойно и едно единично легло, а четвъртата стая е малка детска стая алпийски стил (двуетажно легло), която може да се ползва и от възрастни. На втория етаж има 2 бани с тоалетни.

За Вашето удобство сме осигурили безплатно паркинг, телевизия и интернет, открита и закрита база за барбекю, летен басейн 10 х 5м., 3 спортни площадки (баскетбол, волейбол, футбол), изворче със зослон и ручей.

При предварителна заявка можем да предложим планински велосипеди, гид за обиколка на крепостта „Калето”, посещение на пещера „Магура”, пещера „Венеца”, туристически походи, off-road обиколка сред скалите и други атракции.

В двора има и Къща 2, която се ползва от собствениците. В определени случаи двора има възможност да се ползва и като къмпинг.

Местоположение:
Цялата къща: 15 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
093* *** **
покажи телефона
Александър
Александър