Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса Къща за гости Алекса

Къща Алекса разполага с 13 места за спане. Предлагаме 200кв. къща и декар и половина двор с басейн - 10 м.

Къщата разполага с 4 стаи - 2 спални с по едно допълнително легло, една с 3 легла, една с четири легла. 3 тоалетни с бани. Интернет и телевизия във всяка стая. Всички стаи са обзаведени различно, за всеки с различен вкус.

Намираме се в с. Воден близо до река Поповска. В селото има стара църква с история и археологически разкопки. Подходящ терен за лов и риболов. Близо сме до язовир Малко Шарково.

Местоположение:
Цялата къща: 13 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Анна Лозанчева
Анна Лозанчева