Къща за гости Александра

село Ловец · община Върбица, област Шумен

Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра Къща за гости Александра

За да се насладите на красотата, тишината и природата заповядайте в новопостроената къща за гости Александра, която се намира в с. Ловец, непосредствено на брега на язовир Тича с красив изглед към Стара планина.

Къщата разполага с място за настаняване на 17 човека, което е разпределено в: 1 двойна стая със спалня; 1 тройна стая - спалня + единично легло; 1 четворна стая - спалня + две ъглови легла; 1 студио със спалня и разтегаем диван; 1 апартамент за 4 човека с отделна стая с двойно легло и хол с разтегаем диван.

Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, цифрова телевизия, климатик, Wi-Fi интернет, самостоятелна тераса. Всички стаи са с изглед към язовир Тича.

В големия озеленен двор има голяма закрита веранда с барбекю, волейболно игрище, вътрешен паркинг, соларен душ, басейн на две нива за малки и за големи.

За Вашето удобство има диспенсър за вода, фризер, музика.

Къща Александра предлага на своите гости голяма трапезария за 20 човека с напълно оборудвана кухня – ел. кана, кафе автомат, съдомиялна, микровълнова, вградени печка и котлон и голям хладилник.

За любителите на риболова пред къщата има кей за лодки и риболов.

Село Ловец се намира на 28 км от старата българска столица - Велики Преслав, на 135 км от Варна и 130 км от Бургас.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
сем. Атанасови
сем. Атанасови