Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия Къща за гости Алексия

На 18 км. от гр. Хасково се намира къща за гости "Алексия", която се гуши в малкото китно планинско селце Любеново. То е интересно с това, че е съхранило зидарията от камък и дърво, което ни връща в миналото и едновременно с това ни сближава с природата.

Тук хората са приветливи и спокойни. Часовникът на времето е запазило трудолюбието и добрата дума.

Основната част на къщата се състои от четири самостоятелни спални помещения с общ капацитет до 14 човека.

В къщата подредихме за вас три спални, всяка обзаведена в различен стил:

- стая 101 разполага с удобна и мека спалня и допълнително легло;

- стая 102 – голяма и комфортна спалня с допълнително легло;

- студио 3 – голяма спалня и две допълнителни легла, съчетана с малка и уютна кухня, в която да изпиете сутрешната си доза ароматно кафе.

Всяка една от стаите разполага с климатик, собствена сателитна телевизия, тоалетка и дрешник. Банята и тоалетната са общи помещения, напълно оборудвани с кърпи, сешоар и тоалетни принадлежности. За да се чувствате като у дома си, на входа ви чакат и пантофи.

Към къщата има и самостоятелна постройка, изцяло изградена от камък и дърво и със самостоятелен санитарен възел. Нарекли сме я специална, тъй като тя е за хора, които могат да се насладят на романтика в компанията на камина.

На Ваше разположение е гостоприемница напълно оборудвана с всичко необходимо за вашия престой - уютна камина, съдомиялна, караоке тонколона и напълно безплатни са кафето и водата.

В имота има изградени и още две самостоятелни спални помещения, всяко едно със самостоятелен санитарен възел, които също могат да бъдат наети и така общия капацитет на къщата е 6 спални помещения с капацитет за до 18 души.

За всички рибари и любители на риболова малко преди селото се намира язовир Любеново - с прекрасна гледка и изградени беседки, оборудвани с пейки и маси, както и собствено барбекю на всеки един сектор, а прясно уловената риба може да приготвите на мига в добре оборудваната кухня в къща за гости Алексия. Язовира е зарибен с шаран, сом и амур.

Местоположение:
Цялата къща: 14 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Детски лагер
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Румяна Петрова
Румяна Петрова