Къща за гости Алекскрис Къща за гости Алекскрис Къща за гости Алекскрис Къща за гости Алекскрис Къща за гости Алекскрис Къща за гости Алекскрис Къща за гости Алекскрис Къща за гости Алекскрис

Ние имаме не само желанието, а и възможността да Ви осигурим незаменимо спокойствие, домашен уют и неповторими разходки сред запазената природа на Стара планина. Почувствай полъха на вятъра, мириса на цветята, уханието на тревата, топлотата на слънцето, ромона на реката и хладината на Балкана.

Салонът на първия етаж, предоставя на гостите пълно кухненско обзавеждане, електрическа кана кафе машина микровълнова и всичко онова необходимо за потапяне в атмосферата на домашния уют и комфорт.

Целият етаж представлява един своеобразен апартамент. Предлага всичко необходимо за пълна отмора и възстановяване от напрегнатото ежедневие.

Състои се от три стаи, обзаведени с удобни мебели, съчетани със старинния стил, в който е изпълнена къщата, с камина в една от стаите и локално парно. Другият апартамент се състои от 2 спални кухня и баня с тоалетна.

За старинна къща Алекскрис село Скандалото:

* Барбекю

* Незабравима почивка в старинна къща Алекскрис за групи от 2 до 8 човека;

* Закуска;

* Сателитна телевизия;

* Басейн, джакузи, шезлонг;

* Планински велосипеди;

* Други ...

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Алекскрис
Алекскрис