Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте Къща за гости Алгарте

Релакс и тишина ви очакват в къща за гости Алгарте.

Ако сте любители на планинският туризъм и ски спортове или се нуждаете да избягате от градския шум, заповядайте в с. Маджаре, находящо се между селата Бели Искър и Говедарци, само на 11 км. от ски курорта Боровец и на 18 км. от ски писти Мальовица, на 1 час път от София.

По утвърден маршрут от х. Мальовица на няколко часа път се стига до Седемте Рилски езера. Наблизо сред борова гора се намира Параклис "Свети Георги". До него се стига пеша по живописен горски път. Наблизо можете да сe насладите на пикник край реката или да си изберете един от многото маршрути за разходка сред природата.

Къщата е построена преди повече от 100 години, като наскоро е напълно реновирана и обновена. Постарали сме се да запазим максимално автентичния ѝ дух и визия, като в същото време сме помислили и за уюта на вашата почивка.

Разполага с просторен озеленен двор с външно барбекю с оборудвана кухня, джакузи, шезлонги, финландска сауна, тенис маса, детски забавления, сателитна телевизия във всички помещения, wi-fi, всекидневна, 4 спални и 3 бани с тоалетна, всяка със собствено отопление.

За вашата сигурност вилата разполага с видеонаблюдение на външните площи.

*** Вдигането на шум и използването на озвучителни уредби в часовете 14.00-16.00 ч. и след 22.30 ч. е забранено! ***

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Провеждане на събития

Условия за повеждане на събития:
Вдигането на шум и използването на озвучителни уредби в часовете 14.00-16.00 ч. и след 22.30 ч. е забранено!
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Ивайло Ангелов
Ивайло Ангелов