Къща за гости Алина

град София · община София, област София

Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина Къща за гости Алина

В полите на Национален парк Витоша и на 10 минути с кола от центъра на София, уютната къща за гости „Алина“ разполага с уникални напълно обновени стаи с телевизор с плосък екран, кабелна телевизия, безплатен Wi-Fi, удобни работни зони.

Къщата за гости разполага с 8 просторни апартамента в планински стил, с невероятна гледка към величествената планина Витоша, предлагаща автентично домашно изживяване.

Всички индивидуално декорирани стаи се отличават с елегантен и модерен стил. Те предлагат мини-бар и самостоятелна баня, включително халати, безплатни тоалетни принадлежности и чехли. Повечето стаи имат и тераса, откъдето гостите могат да се възхищават на планината и цъфтящата градина през летните месеци. До стаите се стига само по стълби.

Гостите могат да донесат собствена храна (напитки) и да се отпуснат в домашна обстановка, тъй като повечето апартаменти осигуряват напълно оборудван кухненски бокс и маса за хранене.

София е чудесен избор за пътешественици, които се интересуват от вкусна храна, пазаруване, културни съкровища, история и музеи. Квартал Драгалевци е специално място, където можете да имате всички любопитни неща от оживения град на 10 минути разходка до историческото сърце на София, и все пак запазвате планинското изживяване в близост до скрити планински сгушени манастири и пешеходни маршрути. Наблизо можете да откриете отлични традиционни български и международни ресторанти. Филмовото студио Бояна е точно наблизо.

Къща за гости „Алина” е отличен избор за пътници, които искат да опознаят българската култура, кухня и история, заедно с планински приключения и релакс.

Карането на ски е сред дейностите, на които гостите могат да се насладят близо до къща за гости „Алина”.

Местоположение:
Цялата къща: 26 гости
Двойни стаи: 1
студиа: 3
апартаменти: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Димитър Георгиев
Димитър Георгиев