8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Заета
Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис Къща за гости Алис

Къща за гости Алис се намира в с. Левуново, което е на 8 км. от гр. Сандански, на 8,8 км. от храма на Ванга в Рупите, на 13,8 км. от гр. Мелник, на 20 км. от Роженския манастир, на 18,5 км. от ГПП Кулата, на 16,6 км. от гр. Петрич, на 28 км. от с. Златолист с храма на Преподобна Стойна и много други интересни места.

Къщата разполага с 4 спални, 3 бани, кухня, трапезария, 3 балкона и една голяма веранда, кабелна телевизия, wi-fi интернет, телевизори с плосък екран, ютия, сешоар, музикална уредба, барбекю и др.

Къщата, както и обзавеждането са нови.

Заповядайте!

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Условия за повеждане на събития:
В къщата празненствата и веселбите не са забранени, но само за тези които са я наели, външни лица не са желани. Пушенето е забранено в къщата, с изключение на терасите и верандата.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Стамат Димитров
Стамат Димитров