Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа Къща за гости Алпеа

Заповядайте в къща за гости “Alpea”!

Това е идеалното място за отдих. “Alpea” се намира в с. Терзийско, на 12 км. от гр. Троян.

То е единственото населено място в района, което не е разположено в долините, а по билата на Стара планина, върху които се намира. Нейно предимство е, че открива изключителни панорамни гледки.

Къщата разполага с 4 уютни спални с модерен интериор:

- Приземен етаж - спалня, всекидневна с кухничка, баня с тоалетна и голяма тераса. Във всекидневната има разтегателен диван.

- Първи етаж - спалня, изискана и напълно оборудвана кухня, трапезария, баня с тоалетна и голяма панорамна тераса.

- Втори етаж - две спални с общ санитарен възел помежду им.

Всяка стая разполага със Smart TV и Wi- Fi интернет.

Налични за ползване са още:

- Барбекю на дървени въглища

- Електрическа скара

- Пералня със сушилня

- Миялна машина

- Джакузи

- Градина

- Бебешка кошарка

- Подово отопление

Изживейте вълшебна почивка сред природата, сгушени в топлата прегръдка на Балкана и създавайте безценни спомени с тези, които са най-важни за Вас.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Мирослава Станева
Мирослава Станева