Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия Къща за гости Амалия

Най-новото и модерно ваканционно предложение - Boutique Villa Amalia.

Дизайнерските стаи на вила Амалия очароват със своя уникален интериор и впечатляват и най-взискателния клиент. Различни, цветни, неповторими - съобразени с модерните решения за създаване на комфорт и спокойствие.

Вила Амалия предлага на своите гости различни възможности - двойни и тройни стаи, създадени със специално внимание към детайла. На разположение на всеки гост са балкон, LCD телевизор, баня и безплатен интернет.

Вила Амалия ще Ви впечатли и с единствената в града частна художествена галерия. За отмора и почивка на гостите има обособени специални градински сетове. Гледките от повечето стаи ще Ви очароват с красивия морски изглед, който се открива от тях.

Местоположение:
Цялата къща: 18 гости
Двойни стаи: 6
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Емилия Николова
Емилия Николова