Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал Къща за гости Ана-Вал

Къщите са две, новопостроени и задоволяват туристите с всички необходими удобства. Подходящи са както за лятна, така и за зимна почивка.

Всяка къщите се състои от обширен първи етаж подходящ за приятни и романтични вечери. На разположение на гостите са четири спални с удобни легла. Всяка спалня е с отделен санитарен възел. Кухните са оборудвани със съвременни ел. уреди и е удоволствие да приготвяте храната си сами. В случай, че не Ви се готви, ние можем да приготвим предпочитаната от Вас храна с предварителна заявка от Вас.

В добре поддържаните дворни места има басейн за всяка къща. В къща Ана-Вал-1 има и самостоятелно барбекю за 10 гости, в което на разположение е оборудвана кухня и камина с пещ. Топлината и светлината на камината създават уют, който ви приканва да поседнете край нея с чаша вино в ръка. Масата е за 10 души, предвидена за весели компании и тежки блюда.

Къщи за гости Ана-Вал се намират в с. Ново Делчево, което е на 5 км. от гр. Сандански в посока Гърция. Ако ви се прииска да се разходите, всичко е около Вас.

На 18 км. североизточно, в Пирин, е разположен курортът Попина лъка и 11-метровия Попинолъшки водопад.

На 20 км. югоизточно се намира град Мелник, а след още 6 км. се намира Роженския манастир. В Роженския манастир са скрити много тайни и реликви, но една от тях безспорно е копието на известната Иверска икона. Тя е поставена в кивот в параклиса на обителта "Св. Св. Козма и Дамян".

На 6 км. от къщите е разположена и небезизвестната местност Рупите и храмът "Света Петка Българска", построен от Баба Ванга. За любителите на спортния риболов в близост е поречието на река Струма.

Местоположение:
Цялата къща: 19 гости
Къщи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Анастасия Антова
Анастасия Антова