Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре Къща за гости Андре

"Andre's house" се намира на северното черноморие в рибарското село Крапец. Селото е курортно място и е известно с дългата си около 7,5 км. плажна ивица с дюни, девствената си природа и спокойствието си.

“Andre's house” се намира на тиха и спокойна улица в центъра на селото, на 1,5 от дългата плажна ивица. Състои се от две стаи, оборудвана кухня, санитарен възел, голям двор и веранда. Къщата се отдава цялата и е с максимален капацитет 8 човека. Едната стая е каменна, с обособена дневна част, разтегаем диван и отделен кът за спане с двойно легло и изглед към градината.

Максимален капацитет 4 човека. Втората стая е отново с голяма спалня и разтегаем диван. Също максимален капацитет 4 човека.

Ще се радваме да бъдете наши гости.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Жулиета Найденова
Жулиета Найденова