Къща за гости Андреа

к-г Арапя · община Царево, област Бургас

Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа Къща за гости Андреа

Модерната къща за гости ''Андреа" е разположена в къмпинг Арапя, на 3 километра от Царево и Лозенец и на 60 км. от Бургас. В близост до Природен парк Странджа, място за истински разбирачи и ценители от край време.

Тук Вие ще намерите възможности за семейна почивка, приятелски срещи, празници, ваканции!

Къщата има на разположение седем стаи, които са с по 3 легла. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел, климатик, хладилник, телевизор, безжичен интернет, а терасите са с изглед към морето.

За юни и септември месец стаята е 55 лева, а от 1 юли до 31 август цената е 65-70 лева за нощ.

За гостите е осигурен безплатен частен паркинг!

Плажа се намира на 100 метра от къщата и приветства със своето кристално чисто море всички гости.

Ако искате да прекарате няколко спокойни дни в уютна обстановка, ако искате да забравите за натовареното си ежедневие, то Вашето място е тук.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 7
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Андрей Дъгов
Андрей Дъгов