Къща за гости Андреева къща

град Златоград · община Златоград, област Смолян

Къща за гости Андреева къща Къща за гости Андреева къща Къща за гости Андреева къща Къща за гости Андреева къща Къща за гости Андреева къща Къща за гости Андреева къща Къща за гости Андреева къща Къща за гости Андреева къща

Избирайки Златоград и къща за гости "Андреева Къща" Вие избирате да направите Вашата ваканция приятно и незабравимо изживяване.

За нас, като Ваши домакини, ще бъде удоволствие, да Ви предложим най- атрактивните туристически маршрути - ако сте любители на екопътеките и планината, и най-атрактивните места- паметници на културата, ако предпочитате градските разходки и историята.

Къща за гости "Андреева къща" e разположена между съвременната (централна) градска част и възрожденския квартал на Златоград. Близо е до всички културно-исторически обекти в Златоград- църкви, музеи, кафене, улица на занаятите.

Къщата разполага с двойни стаи с възможност за допълнително легло и огромен собствен двор, където може да се наслаждавате на хубавата обстановка и организирате барбекю с Вашите приятели.

Изберете уюта, спокойствието и удобствата, които къща за гости "Андреева Къща" предлага.

Бъдете наши гости.

Местоположение:
Цялата къща: 11 гости
Двойни стаи: 4
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Аделина Сариева
Аделина Сариева