Къща за гости Анекс Къща за гости Анекс Къща за гости Анекс Къща за гости Анекс Къща за гости Анекс Къща за гости Анекс Къща за гости Анекс Къща за гости Анекс Къща за гости Анекс

Къща за гости Анекс е с уникално местоположение, разположена в подножието на вълшебната Пирин планина и в непосредствена близост до долината с множество минерални извори, откъдето тръгват пътищата за Рила и Родопите. Само на 550 метра от първа станция на лифта „Гондола”.

Къщата е построена в типичния за Банско стил.

Къщата за гости предлага изглед към градината, тераса за слънчеви бани и безплатен Wi-Fi в целия имот.

Всички помещения в къщата за гости са оборудвани с телевизор с плосък екран, самостоятелна баня, спално бельо и хавлии, електрическа кана с комплимент от чай и бисквити. Има също гардероб и кът за сядане.

Гостите могат да се отпуснат в салона на място, а при заявка се предлага пакетирана закуска. В този имот се предлага доставка на храна от някои от най-популярните ресторанти в Банско.

Районът е популярен с някои от най-атрактивните ресторанти и нощен живот.

Главната улица на Пирин и ледената пързалка са на 5 минути пеша от къщата за гости.

До центъра на Банско може да се стигне за 15 минути пеша, а централната автогара се намира на 1,5 километра. Най-близкото летище е София, на 169 км от мястото за настаняване, а мястото за настаняване предлага платен летищен трансфер.

Можете да се насладите на почивката си, като използвате СПА съоръженията на някои от термалните центрове в село Баня и Добринище.

Местоположение:
Цялата къща: 30 гости
Двойни стаи: 12
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Станислава Цветкова
Станислава Цветкова