Къща за гости Анеси

Гърция  

Arogi, Arogi 670 63, Greece

Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси Къща за гости Анеси

Къща за гости Aнеси предлага помещения за настаняване, на 400 м от плаж Ароги.

На разположение на гостите има градина с място за хранене и барбекю. Мястото за настаняване предлага изглед към морето и планината и се намира на 3 км от Фанари, в непосрествена близост до хранителни магазини, аптека и ресторанти.

Къщата разполага с един мезонет и две студиа.

Всяка стая е оборудвана с климатик, телевизор и хладилник. Кухнята в стаите разполага с кафе машина и посуда. Всяка стая включва самостоятелна баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности. Осигурено е спално бельо.

Градината разполага с място за хранене, барбекю, печка за готвене и всичко необходимо за вашето удобство.

Ширokият пяcъчeн плaж Aроги е прοдължениe на дългия плаж нa Фанари. Haградeн е cъс "Cин флаг". Boдaта e плитка окοлo брегa и cтава дълбоκο пoстепeнно. Имa някoлко бийч бара, κοитo оcигyрявaт плажни съοръжeния и предлагaт напитки и леки заκуски.

Във и около Фанари има условия за различни дейности, като гмуркане, риболов и пешеходен туризъм.

Местоположение:
Цялата къща: -
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Мария Димитрова
Мария Димитрова