Къща за гости Ани Къща за гости Ани Къща за гости Ани Къща за гости Ани Къща за гости Ани Къща за гости Ани Къща за гости Ани Къща за гости Ани

Къща за гости Ани е едно уютно и топло местенце в сърцето на Родопа планина, гр. Девин.

Разполагаме с осем места, разпределени в: 2 двойни стаи с общ санитарен възел, и 1 апартамент тип мезонет със спалня, хол и самостоятелен санитарен възел. Всички стаи имат интернет и телевизор с кабелна телевизия.

На ваше разположение е механа с камина в типично родопски стил. Оборудвана е с печка с фурна и грил, електрическа скара, скара за камината, хладилник, посуда и кафе машина. Имате възможността сами да приготвите храната си, а при предварително изявено желание ние можем да ви приготвим типичните и много вкусни родопски ястия.

На около 2-3 км от къщата се намира плувен комплекс Струилица, който е с два басейна с девинска минерална вода, подходяща при проблеми на опорно-двигателния апарат и ресторант.

В района на Девин се намират Ягодинската пещера (20 км) и Триградското ждрело с пещерата Дяволско гърло и Харамийската дупка.

Повече информация за услугите, които предлагаме, както и забележителностите, които нашите гости посещават в района на гр. Девин, можете да намерите на фейсбук страницата ни.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Двойни стаи: 2
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Таня Димитрова
Таня Димитрова