Къща за гости Арабаджиевата къща

град Сопот · община Сопот, област Пловдив

Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща Къща за гости Арабаджиевата къща

10% отстъпка при наемане за повече от 7 дни.

Арабаджиевата къща се намира с прекрасния град на Вазов, в подножието на Стара планина. До центъра на града, магазини и туристически забележителности се стига за 5 мин. пеша, 15 мин. до лифта, а боровата гора е на няколко стъпки разстояние.

Къщата разполага с приятен южен двор с къщичка в дърветата за деца.

Първият етаж на къщата е изцяло отворен план, с кухня, оборудвана с всичко необходимо, трапезария и хол. Прекрасна атракция е двулицевата камина между трапезарията и хола. От хола се излиза на приятна тераса с маса и столове - перфектно място за вечеря на прохлада.

На първия етаж има също перално помещение и тоалетна.

На втория етаж има фамилна баня в душ-кабина и вана, както и 4 спални, всяка от които разполага със самостоятелен климатик.

Спалня 1 - с отделна самостоятелна баня и легло кралски размер с ортопедичен матрак.

Спалня 2 - със собствена тераса и двойно легло.

Спалня 3 - е просторна и светла. Двойно легло с ортопедичен матрак.

Спалня 4 - е най-подходяща за деца, въпреки че всички легла са стандартен размер за възрастни. Има едно двуетажно легло и един диван.

На 10 метра от къщата има течаща чешма с бистра студена вода, директно от извора.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Ивелина Герати
Ивелина Герати