Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13 Къща за гости Артел13

Омръзнало ви е от трафик, бетон и фейсбук страсти - избягайте. Захвърлете мобилния си телефон, вземете доброто си настроение и ни елате на гости.

Уютно студио в малко родопско селце. Огромни звезди, ярко слънце и тотална тишина. Вилата разполага с всякакви битови удобства.

Студиото ни е за двама. Ако сте влюбени и не можете да откъснете очи един от друг, ако искате да сте само вие двамата и гората нашето студио е точно за вас. Откъсването от големия град и тоталната почивка са гарантирани.

При предварителна заявка можете да си отнесете у дома домашно сирене, масло и мляко, картофи и боб и всичко, което ражда земята в този край. Водата в чешмата е изворна, а въздухът истински чист.

Местоположение:
Цялата къща: 2 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
покажи телефона
Мона Чобан
Мона Чобан