Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара Къща за гости Асмара

Къща за гости "Асмара" се намира в село Осмар на 15 км. от Шумен и на 13 км. от гр. Велики Преслав, в китното планинско село Осмар, предлагащо на посетителите си красива природа и релаксираща почивка.

Село Осмар е едно от най-древните български селища из цяло Шуменско със забележително местоположение, природни дадености и пребогата история.

Известно като "Столицата на пелина", както у нас, така и в чужбина, в селото се произвежда от незапомнени времена едно горчиво-сладко вълшебство, наречено "Осмарски пелин".

През 2009 г. Осмар получава печат "Уникално европейско селище" за древно историческо и културно наследство, както и за уникална природа.

Пророчицата Ванга е определила енергийното поле над селото като четвъртото по сила в страната.

В дъното на Осмарския боаз се издига и впечатляващ манастирски комплекс. Той включва Костадинов скален манастир с Окото, Сухата пещера, Диреклията, Подковата.

Районът предоставя добри възможности за туризъм, колоездене, лов и риболов.

В къща за гости "Асмара" Вие може да отдъхнете уютно, да се насладите на свежия чист въздух, да намерите уединение, да се насладите на прекрасната природа и да изживеете прекрасни моменти.

Къщата разполага с леглова база от 10 места, разпределени в 3 стаи.

Към всяка стая има собствен санитарен възел. Отоплява се с локално парно.

Приземният етаж разполага с просторна и уютна механа за 18-20 души. В нея има всичко необходимо за приготвянето на вашите любими ястия, както и собствен санитарен възел.

Дворът е озеленен и цветен през всички сезони.

В него се намира барбекю зона и кътове за отдих.

Разпределение на стаите:

1. стая (за 3-ма):

- спалня за двама

- разтегателен фотьойл

- гардероб

- нощни шкафчета

- телевизор

- самостоятелен санитарен възел към стаята

2. стая (за 3-ма):

- спалня за двама

- единично легло

- гардероб

- нощни шкафчета

- телевизор

- самостоятелен санитарен възел към стаята

3. стая (за 4-ма):

- четири единични легла

- гардероб

- нощни шкафчета

- телевизор

- самостоятелен санитарен възел към стаята

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
  3. Детски рожден ден
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Даниела Славчева
Даниела Славчева