Къща за гости Авангард

к-г Арапя · община Царево, област Бургас

Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард Къща за гости Авангард

Къща за гости Авангард се намира в къмпинг Арапя, в близост до всички плажове на къмпинга. Вилата се състои от студиа и апартаменти, които се отдават по отделно.

На разположение на гостите има барбекю. Част от помещенията за настаняване са с тераса и/или балкон с изглед към морето. Всички модерни помещения за настаняване разполагат с климатик и напълно оборудван кухненски бокс.

Допълнителните удобства включват телевизор с плосък екран, със сателитни канали и кът за сядане.

Осигурен е свободен частен паркинг и безплатен Wi-Fi.

Местоположение:
Цялата къща: -
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Силвия
Силвия