Къща за гости Аврора

град Варна · община Варна, област Варна

Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора Къща за гости Аврора

Къща за гости „Аврора“ разполага със собствен басейн с отделение за малки деца.

Красива градина за отдих с барбекю, люлки, маси, просторна хасиенда с 20 места за хранене, пещ, котлони, кафе машина, хладилник, прибори за хранене, съдове за готвене, TV и WI-FI интернет.

Пред къщата разполагаме с 5 броя паркоместа.

Аврора е с леглови капацитет до 30 места, разпределени в 5 самостоятелни апартамента.

Всички апартаменти разполагат със собствени бани и тоалетни, удобни матраци и възглавници за вашият здрав сън, климатик, интернет, кабелна TV, напълно оборудвани кухни с маса за хранене, пералня и др. В апартаментите може да се добави при необходимост и детска кошара.

Морето е на 15 минути пеш, на ваше разположение ще са плажовете Кабакум (15 мин. пеш), Журналист (15 мин. пеш), Златни пясъци (10 мин. с кола), Кранево (15 мин с кола), Албена (20 мин. с кола) и др.

Град Варна е на 15 мин. с автобус (9 километра), курортите Златни пясъци и Св.Св. Константин и Елена са на 3 автобусни спирки от къщата.

Автобусната спирка "Ален мак" е на 2 минути пеш от къщата.

Автобусите са номер 409, 9 и 209 и отиват както в посока града, така и към курорт Златни пясъци. Автобусите минават покрай Еко парк Варна, Двореца Евксиноград, Делфинариум Варна, Зоологическа градина, Дворец на културата и спорта, Катедрален храм в центъра на града, морска градина и самият център, където може да разгледате много исторически и културни музей, забележителности на Варна и магазини.

Автобуса стига до летище Варна и лятото е денонощен.

Къщата е подходяща не само за лятна ваканция, но и за прекрасен и уютен престой и през студените месеци в годината.

Празнувайте незабравима Нова година с приятели!

Важно! Минимума за резервация е две нощувки.

Местоположение:
Цялата къща: 30 гости
апартаменти: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Елена Максимович
Елена Максимович