Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус Къща за гости Аврус

Вила "Аврус" е разположена в края на село Българево, на 300 м. от бреговата ивица и на 4 км. от плажа Болата. Cамо на 300 м. от центъра на селото ще намерите ресторанти и магазинчета.

Вилата е модерно обзаведена с голям дневен тракт, състоящ се от напълно оборудвана кухня: хладилник, кафе машина, микровълнова фурна, телевизор, пералня, с трапезария и хол, както и две спални и баня с душ кабина.

Гостите могат да ползват и безжичен интернет.

Места наблизо, които си струват да се посетят са нос Калиакра, курорта "Русалка", местността Дълбока с известната мидена ферма или aрхеологическия резерват "Яйлата".

Местоположение:
Цялата къща: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Веска Атанасова
Веска Атанасова