Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ Къща за гости АЯ

Планински въздух, много зеленина, вековни гори, бистри води - това е всичко, от което се нуждаете, за да се почувствате наистина отпочинали и заредени с нови сили.

Свежестта на пролетта, прохладата на лятото, приказните багри на есента, пухкавата снежна завивка на зимата, множество природни, културни и исторически забележителности - всичко това Ви очаква.

Имате възможност да посетите природен парк Българка, Дряновския манастир, пещера Змеева дупка, параклиса на връх Кръстец (село Кръстец), етнографския музей Етъра в град Габрово, село Боженци, старата част на град Трявна със своите около 140 паметника на възрожденската архитектура, престолния град Велико Търново и други.

Къща АЯ е с капацитет 10+2 човека. Разполага с три двойни стаи и един апартамент с две стаи (преходни) и самостоятелен санитарен възел.

Стаите се дават и поотделно.

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 3
апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0988 *** ***
покажи телефона
сем. Буюклиеви
сем. Буюклиеви