8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Заета Направете запитване   Заета
Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота Къща за гости Баба Хота

Заповядайте на гости в с. Хотница!

Къща за гости „Баба Хота“ Ви очаква, за да Ви предложи не само своето гостоприемство, а и възможности за развлечения и отдих. Къщата е двуетажна и самостоятелна. Къща „Баба Хота“ се намира в с. Хотница, отстоящо на 15 км. от гр. Велико Търново, в близост до прочутия Хотнишки водопад – Кая бунар и екопътеката към него, на 18 км. от с. Арбанаси и на 15 км. от гр. Горна Оряховица. Местоположението и е уникално, защото е в близост едновременно до чудни природни дадености, до исторически забележителности и съвременни туристически обекти.

Капацитетът на къщата е 7 + 1 човека.

Тя е на два етажа и на тихо и спокойно място.

На целия първи етаж е разположена голяма трапезария, разполагаща с маса за 8 човека, камина, телевизор. Към нея има прилежаща, напълно оборудвана кухня – готварска и микровълнова печка, хладилник, съдомиялна машина, кана за топла вода, кафемашина и италианска кафеварка и необходимата посуда за хранене. Тук е разположена и банята със санитарния възел.

На вторият етаж са разположени три спални и голяма веранда, оборудвана с маса и столове. Стаите са климатизирани и напълно обзаведени.

Стая 1 е с две единични легла.

Стая 2 разполага с едно единично легло и легло персон и половина /2 човека/, а стая 3 - със спалня и едно единично легло.

В зелената и цветна градина са разположени люлка, хамак и шезлонги и беседка с дървена маса с пейки и барбекю на дървени въглища, предразполагащи към едно прекрасно преживяване. В летните жеги можете да се разхладите в басейна с размери 5.35 м. / 3.25 м./ 1.4 м., намиращ се зад висока зидана ограда, даваща спокойствие и уединение.За малчуганите - гости на „Баба Хота“, има затворена обособена детска площадка 64 кв. м. с люлки, пързалка и хамак, за по-големите - маса за тенис и гимнастически лост, а за майките - люлка, от която да наглеждат децата.

Има безплатен WI-FI с добра връзка в цялата къща.

Пред къщата има и обособено безплатно място за паркиране на автомобили.

Предлагаме Ви да се отделите от напрегналото ежедневие и да се отпуснете сред природата, чистия въздух и тишината, да се насладите на слънчевите лъчи и дадете възможност за безопасна игра на децата си близо до Вас.

Цена на цялата къща за една нощувка е 200 лева при пълен капацитет.

При наемане за по-дълъг период или по - малки групи, отстъпки в цената.

Къщата през месеците ЯНУАРИ и ФЕВРУАРИ, не е на разположение.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Румен Димитров
Румен Димитров