Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец Къща за гости Бабенец

Къщата за гости се намира на 3 км. от село Арбанаси и град Горна Оряховица - местност Бабенец, и 7 км. от старата столица Велико Търново. Тук ще намерите: топлината, уюта и спокойствието, от което се нуждаете.

Напълно реновирана къщата предлага две спални с по две места за спане, а отделно има над всяка стая тавански - детски кът, където могат да спят още две четири малки деца.

Вилата е за ценители! Има тераса, където можете да отдъхнете с чаша топла напитка в ръка и да се насладите на невероятната природа под звуците на птичките.

На първият етаж се намира кухнята, където може да седнете и с приятели да си кажете едно наздраве под опияняващата битова обстановка и пламъците на камината. За да се чувстват туристите, като у дома си, кухнята е оборудвана с ел. уреди и необходимата посуда за приготвянето на храна.

Къщата разполага и с барбекю, където може да си приготвите вкусотийки и да седнете на прохлада. В градина, сред зеленина и много цветя, може да се поглезите в басейна. Тук, необезпокоявани, може да почетете книга или да прекарате следобедната си дрямка на чист въздух и пълна тишина. Къщата е напълно оборудвана с всичко подходящо за една прекрасна почивка - всички необходими уреди и пособия.

За любителите на туризма в района има екопътеки, които могат да бъдат едно великолепно преживяване. Забележителнoто културно наследство – вековни манастири и църкви - допълва неповторимата привлекателност на региона. И да сте спокойни за Вашите автомобили къщата разполага с безплатен паркинг.

Къщата се отдава цялата за 120 лв. на денонощие. Без домашни любимци.

Местоположение:
Цялата къща: 4 гости
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Мирослав Иванов
Мирослав Иванов