Къща за гости Бъчваровь

село Кутела · община Смолян, област Смолян

Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь Къща за гости Бъчваровь

Къщата се намира в китното селце Кутела, Родопа планина.

Разположена на 1260 м. надморска височина, на 25 км. от Пампорово и 20 км. от гр. Смолян.

Напълно самостоятелна с капацитет до 8 човека.

Обзаведена с висок стандарт на оборудване, къщата ще предостави най-доброто, което природата и комфорта могат да предложат.

Напълно самостоятелна, нова. Разполага с механа, напълно оборудвана кухня, 2 бани и спално помещение с 2 големи двойни спални легла и 2 двойни разтегателни дивани.

Очакваме ви да се потопите в красотата и спокойствието на този рай, където времето спира и моментите стават незабравими.

Местоположение:
Цялата къща: 8 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0894 *** ***
покажи телефона
Гинка Жекова
Гинка Жекова