Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра Къща за гости Багра

Къща Багра разкрива истински уюта на Родопите.

Разположена в китното село Момчиловци, само на 20 км. от големия ски курорт Пампорово, Багра има всичко необходимо, за да се насладите на вашата почивка.

Къщата разполага с три спални. Две от тях са с двойни легла (180/200), като едната може да се трансформира и в стая с 2 единични легла, в зависимост от предпочитанията на гостите. Трета спалня е с едно единично легло.

Трапезарията е гостоприемна, с напълно оборудвана кухненска част, маса за шестима и красив дървен миндер.

На разположение е и помещение за ски и сноуборд екипировка.

За добре дошли ще може да отпиете от ръчно набран родопски чай, съхранил магията на Еньовден. За любителите на кафето сме подготвили няколко вида от любимата ободряваща напитка.

Добре дошли!

Местоположение:
Цялата къща: 5 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Диана Овчеларова
Диана Овчеларова