Къща за гости Бакиша Къща за гости Бакиша Къща за гости Бакиша Къща за гости Бакиша Къща за гости Бакиша Къща за гости Бакиша Къща за гости Бакиша Къща за гости Бакиша Къща за гости Бакиша Къща за гости Бакиша Къща за гости Бакиша Къща за гости Бакиша

Къща "Бакиша" предлага самостоятелни стаи със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, минибар хладилник, вентилатор, безплатен Wi-Fi интернет. Всяка от стаите разполага със собствена тераса и са разположени на 4-ти жилищен етаж от къщата. Къщата ни не разполага с асансьор, което молим гостите да имат пред вид. На същия 4-ти етаж от къщата, ползвате оборудвана обща кухня с микровълнова, кафе машина шварц, тостер, хладилник. По желание може да ползвате и външния кът на къщата, разположен в двора, където имате закрит камина кът с възможност за външно барбекю и готвене на открито. С цел безопасно пребиваване в къща "Бакиша" сме осигурили газов котлон само във външния камина кът, където може да се ползва от всички гости. За трапезария може да ползвате всяко удобно за Вас място - кухнята, външния двор или терасите.

Къща "Бакиша" се намира в центъра на Обзор, непосредствено до Пощата на града и в близост до главния път Варна - Бургас, с възможност за паркоместа. Самата къща лежи в закътано място непосредствено пред импровизиран паркинг на поща Обзор, на около 20 метра от главния път. Плажът се намира на около 300-350 метра, в зависимост от това коя плажна ивица ще ползвате за Вашия отдих.

Местоположение:
Интернет:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
кухня:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона