Къща за гости Българа Къща за гости Българа Къща за гости Българа Къща за гости Българа Къща за гости Българа Къща за гости Българа Къща за гости Българа Къща за гости Българа Къща за гости Българа Къща за гости Българа Къща за гости Българа Къща за гости Българа

Къща за гости “Българа” е реновирана 100-годишна добруджанска къща, която се намира в живописното село Ветрен, община Силистра, в близост до биосферен резерват “Сребърна”.

Това е къща за всички сезони и поводи, където можете да си отдъхнете и да се презаредите с енергия, място за възстановяване.

Къща "Българа" разполага с три двойни и една фамилна стаи, всяка със собствен санитарен възел. На разположение на нашите гости е добре оборудвана кухня, в която може сами да приготвят своята храна или да се доверят на стопаните и техните възможности да приготвят вкусни добруджански гозби.

От тази година предлагаме на нашите гости и две фамилни стаи в рустик стил, с капацитет за 8 души.

Къщата има и механа, състояща се от две зали, с общ капацитет 17 души.

Стаите се отопляват с локално парно, а механата с камина и печка.

През пролетта и лятото големият двор ухае на акация, божури, рози и лавандула, които привличат пеперудите и пчелите. Къщата предоставя на своите гости барбекю и паркинг.

При нас може да наблюдавате птици, пеперуди и водни кончета в тяхната естествена среда. Има условия за разходка с лодка по в р. Дунав и риболов.

Поради естественото движение на въздушните маси село Ветрен се характеризира с чист въздух и е обявено за курортно.

Прекрачете прага на “Българа” и се изпълнете с чувство на хармония.

Очакваме Ви!

Местоположение:
Цялата къща: 17 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
студиа: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Николай Николов
Николай Николов