Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай Къща за гости Български рай

Какво е раят? – Място, където хората са щастливи!

Какво е България? – Нашата единствена родина!

Какво е „Български рай”? – Една прекрасна гостоприемна българска къща. В Еленския балкан – близо до възрожденския град Елена и язовир „Йовковци”. История, култура, традиции, природа, тишина, красота, уют... Родно, българско, реално и мечтано. Всичко, което ви е нужно, за да бъдете щастливи – сам, със съпругата, с децата, с родители или приятели. Заповядайте!

Къщата за гости „Български рай” се намира в с. Червенковци – на 5 км. от град Елена. Тръгва се по новоасфалтиран път към с. Блъсковци и след кратка отбивка през дъбова гора по удобен път се стига до романтичното селце.

Построена е в традиционния балкански стил, но с всички удобства на модерната градска къща. На първия етаж са разположени две стаи, от които едната с две единични легла, а другата със спалня. Има и механа с дървена маса за двайсетина души; красива камина, от която може да се отоплява добре цялата къща; телевизор, удобни миндери.

Кухнята към механата е напълно оборудвана – с хладилник-фризер, съдомиялна машина, фурна с котлони, кафе машина и микровълнова фурна, всякаква кухненска посуда. На етажа има отделна тоалетна и комбинирана баня с тоалетна.

На втория етаж са разположени три стаи. Първата, от които е със спалня, втората е със спалня и единично легло, а третата – с две единични и едно помощно легло. Всяка от стаите е със самостоятелен санитарен възел. На етажа има и една преходна стая (хол), с 39" телевизор и разтегателен холов диван. На втория етаж за приятен отдих е направен голям чардак с прекрасна гледка към планинските вериги на юг. Във всички стаи на двата етажа има телевизори 32", гардероби, нощни шкафчета. Може да се ползва и Wi-Fi мрежа.

За ценителите на добрата скара е построено в двора покрито барбекю с удобна маса, 50" телевизор, мивка, съдомиялна машина, хладилник-фризер, кафе машина и фурна с котлони. Има и баня с тоалетна. В двора има басейн с необходимото за плаж оборудване, шезлонги, чадъри, хамак, люлка за отдих. И много красиви цветя, мека зелена трева.

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0876 *** ***
покажи телефона
Тодор Пенев
Тодор Пенев