Къща за гости Банско Къща за гости Банско Къща за гости Банско Къща за гости Банско Къща за гости Банско Къща за гости Банско Къща за гости Банско Къща за гости Банско Къща за гости Банско Къща за гости Банско Къща за гости Банско Къща за гости Банско Къща за гости Банско

Къща за гости Банско е луксозно обзаведена и модерно оборудвана, съчетание на духа и колорита на българската традиция с удобствата и уюта на модерния дом. Къщата се намира на десет минути пеша от кабинковият лифт и от центъра на града.

Настаняване

На разположение на гостите са четири апартамента и две двойни стаи оборудвани с телевизор, хладилник, кабелна телевизия, телефон, интернет. В студените зимни дни можете да запалите камината в хола на апартамента и да почувствате топлината на огъня сред уютна обстановка или след дълъг ден в планината да разпуснете в душкабината с парна баня или масажори.

Механа

За гостите на къщата е оборудвана механа в традиционен Бански стил и модерна кухня, където може да се насладите на специално приготвени за вас бански специалитети или сами да приготвите скара на камината или на Барбекюто в двора. Тя е подходяща за организиране на семейни и фирмени празненства, както и за приятни вечери с приятели. Можем да организираме фолклорна програма с едни от най–добрите изпълнители на типични бански песни и танци.

Спа център

На разположение на гостите са сауна и джакузи, за да могат нашите гости да получат най- добрите възможности за отдих и приятно изкарване по време на своята почивка.

Местоположение:
Цялата къща: 20 гости
Двойни стаи: 2
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Елена Фурнаджиева
Елена Фурнаджиева