Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви Къща за гости Башеви

Добре дошли в Къщи за гости Башеви, направени в родопски стил, разположени на тихо и спокойно място в прекрасният град Сърница, на брега на язовир Доспат.

Предлагаме на своите гости 2 уютни самостоятелни къщи, подходящи за организиране на тържества, събития, фирмени партита, семейна почивка или с приятели.

Къщите са напълно обзаведени с кухня, барбекю, детска площадка, хамак, масажен стол, сауна, парна баня, джакузи и открит отопляем сезонен басейн 15.05. - 05.09. (общи части - спа център от 8.00-20.00 ч., двор, детски кът, масажен стол и отопляем басейн).

Обзаведени с мебели от естествен дървен материал, който създава уютна и успокояваща обстановка. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел и тераса с прекрасен изглед към красивата родопска природа и язовир Доспат.

Къща 2 (самостоятелна) подходяща за 3 семейства

цена 500 лв. на вечер

Разполага с 9 места за настаняване.

Разпределение:

Всекидневна с кухненски бокс, разтегателен диван и санитарен възел

1 стая със спалня и разтегателен диван

1 стая със спалня и разтегателен диван

1 стая с три единични легла

Всяка стая е със собствен санитарен възел. Стаите са обзаведени с мебели от естествени материали в родопски стил, които създават уютна и успокояваща обстановка. Напълно оборудвана кухня с хладилник, печка за готвене, микровълнова фурна, електрическа кана, парти грил и кафе машина.

Къщата също така разполага с барбекю, разположено на верандата, на което може да си приготвите вкусна храна и да се насладите на красивата родопска природа.

Общи части:

Детски кът, домашна градина с екологични продукти, външен сезонен отопляем басейн, джакузи, което е предпочитано място за релакс и за приятни моменти с приятели, сауна, парна баня, хамак, модерен масажиращ стол на цялото тяло с 20 минутна релакс програма.

Къща 3 (самостоятелна) подходяща за 6 семейства

Цена 1000 лв. на вечер

Разполага с общо 20 места за настаняване.

Разпределение:

3 стаи със спалня и разтегателен диван със самостоятелен санитарен възел

1 стая за четирима с 4 единични легла със самостоятелен санитарен възел

2 стаи със спалня и разтегателен диван със самостоятелен санитарен възел, към който има

2 детски стаи с двуетажни легла тип апартамент ползват санитарен възел към спалнята

Всички стаи са оборудвани с телевизор, цифрова телевизия, хладилник, WI-FI интернет, собствен санитарен възел, обзаведени с мебелировка от естествени материали в родопски стил, които създават уютна и успокояваща обстановка. Голяма механа с камина която предава топлина и уют. Напълно оборудвана кухня с хладилник, съдомиялна, микровълнова фурна, електрическа кана, парти грил и кафе машина.

Къщата също така, разполага с външно барбекю с голяма тераса, на което може да си приготвите вкусна храна и да се насладите на красивата родопска природа.

Общи части:

Детски кът, домашна градина с екологични продукти, външен сезонен отопляем басейн, джакузи, което е предпочитано място за релакс и за приятни моменти с приятели, сауна, парна баня, хамак, модерен масажиращ стол на цялото тяло с 20 минутна релакс програма.

Забележителности:

На 3 километра от нас се намира панорамна площадка „Стената” с най-красивата гледка към целият язовир Доспат и град Сърница, която дава възможност да погледнете природата от високо. Там има барбекю с хубава чешма и е подходящо за пикник.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Атидже Башева
Атидже Башева