Къща за гости Бащината къща

село Хъневци · община Елена, област Велико Търново

8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Заета

Бащината къща предлага на своите гости почивка в приятна атмосфера в изцяло реновирана къща в село Хъневци. Селото се намира в полите на Стара планина, на около 8 км от гр. Елена, успял да запази своето културно, историческо наследство.

Уникалните природни дадености – свеж планински въздух, вековни зелени гори и кристално чиста река, превръщат селото в идеално място за пълноценен планински и селски туризъм. През селото минава красивата река Мийковска, което предлага чудесни възможности за риболов и слънчеви бани.

За любителите на туристическите походи в околностите на Хъневци има множество хижи, до които водят живописни добре обозначени еко пътеки. Има и прекрасни условия за развитието на конния туризъм, ловния туризъм и етнографския туризъм. В селото има изградена добра инфраструктура, която да посреща нуждите на все по-големия брой туристи, които откриват това прекрасно кътче на България.

Климатичните особености и прекрасната природа на Еленския балкан правят подходяща почивката за всички страдащи от белодробни и хронични заболявания. Не на последно място е и релаксацията сред тишината и чистият въздух на планината.

Бащината къща разполага с 4 спални и може да приеме до 9 човека на цена от 130 лв. на нощувка за цялата къща. Къщата разполага с механа с камина, модерна кухня, оборудвана с всичко необходимо за приготвяне на храна, барбекю, два санитарни възела, голям двор, басейн и сателитна телевизия.

Местоположение:
Цялата къща: 9 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Петър Димитров