Къща за гости Бащината къща

село Росен · община Созопол, област Бургас

Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща Къща за гости Бащината къща

Къщата разполага с 4 стаи с по 2 двуетажни легла.

Максималния капацитет на къщата е 16 човека.

Три от стаите са със самостоятелен санитарен възел.

Къщата разполага с механа, където могат да се хранят гостите и с оборудвана кухня, където можете да приготвите своята храна.

Къщата се намира в с. Росен, община Созопол.

Росен е село в Югоизточна България, в община Созопол, област Бургас.

Селото е разположено на Росенската река, приток на Ропотамо в подножието на Росен баир (Бакърлъка). До 1934 година името на селото е Мехмеч кьой.

​Тук се намира единственото килийно училище в община Созопол и едно от трите в Странджа (другите две са в с. Бръшлян и с. Заберново).

Тук се е намирала крепостта Кримна, наричана и Кримни, където през 1328 г. цар Михаил Шишман Асен и византийският император Андроник сключват съюзен договор.

Село Росен се намира само на 6 км от Черно море, на 22 км от Бургас и на 22 км от древния град Созопол, на 26 км от град Приморско.

Дестинацията е подходяща за всички сезони на годината.

Само на няколко километра от плажа и същевременно е разположено в подножието на планината под връх Бакърлъка, от където се открива невероятна гледка към Южното Черноморие.

Местоположение:
Цялата къща: 16 гости
Двойни стаи: 8
Тройни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Панайот Стойчев
Панайот Стойчев