Къща за гости Бащината стряха

село Бели Осъм · община Троян, област Ловеч

Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха
Почивка в Къща за гости Бащината стряха
"Бащината стряха" - там, където всеки се връща, когато иска да почувства топлината и уюта на дома!

Къщата за гости се намира в с. Бели Осъм, на 7 км. от гр. Троян. Къщата е категоризирана три звезди, на които отговаря напълно като оборудване и визия.

Нормалният капацитет на къщата е 12 души, настанени в пет просторни спални - две тройни и три двойни, всяка със собствен санитарен възел.

Две от баните имат вана, а останалите три са с душ-завеса.

Всяка стая е със собствен телевизор.

На разположение на гостите са още - просторна всекидневна, в която е разположена трапезна маса за 12 човека, кът с мека мебел, открита дизайнерска камина и голям LED телевизор със сателитна телевизия на Vivacom и система за домашно кино.

Кухнята също е част от всекидневната и има всичко необходимо за приготвянето на вкусна храна.

Отоплението на къщата е решено с пелетен котел, големи радиатори в стаите, лири в баните, а трапезарията, кухнята и коридора са с подово отопление. Това създава допълнително удобство и комфорт на гостите - те нямат ангажимент към поддържането на топлината, а градусите са настроени според техните нужди.

Красиво озелененият двор ще Ви приканва да прекарвате повече време на открито, а на барбекюто ще имате възможност да приготвите вкусни специалитети на скара.

Колите ще са сигурно паркирани в двора на къщата, където могат да се паркират до 5 коли.

За децата сме осигурили детски кът, който е оборудван с люлки, пързалка, трамплин и надуваем батут за деца от 3-8 години (при запитване и според времето).

За възрастните предлагаме външна тенис маса, колелета.

За вашата пълноценна почивка сме предвидили целогодишно външно джакузи. Температурата на водата, която се поддържа е между 33- 38 градуса.

През лятото може да се разхладите в сглобяемия басейн. Подсигурили сме шезлонги, чадъри и масички. Може да се използва след 15 юни. Басейнът е ограден, което го прави безопасен за по-малките деца.

На 5 мин. пеша от къщата има изграден атракцион "Катеричката" - въжен парк, конна езда, активности за деца и възрастни.

Ако всичко това ви приканва да ни посетите, не се колебайте, ние Ви очакваме!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Даниела Тончева
Даниела Тончева