Къща за гости Бащината стряха

село Бели Осъм · община Троян, област Ловеч

Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха Къща за гости Бащината стряха

Къщата за гости се намира в с. Бели Осъм, на 7 км. от гр. Троян. Къщата е категоризирана три звезди, на които отговаря напълно като оборудване и визия.

Нормалният капацитет на къщата е 12 души, настанени в пет просторни спални - две тройни и три двойни, всяка със собствен санитарен възел.

Две от баните имат вана, а останалите три са с душ-завеса.

Всяка стая е със собствен телевизор с цифрови ефирни канали - 6 бр.

На разположение на гостите са още - просторна всекидневна, в която е разположена трапезна маса за 12 човека, кът с мека мебел, открита дизайнерска камина и голям LED телевизор със сателитна телевизия на Vivacom и система за домашно кино.

Кухнята също е част от всекидневната и има всичко необходимо за приготвянето на вкусна храна.

Отоплението на къщата е решено с пелетен котел, големи радиатори в стаите, лири в баните, а трапезарията, кухнята и коридора са с подово отопление. Това създава допълнително удобство и комфорт на гостите - те нямат ангажимент към поддържането на топлината, а градусите са настроени според техните нужди.

Красиво озелененият двор ще Ви приканва да прекарвате повече време на открито, а на барбекюто ще имате възможност да приготвите вкусни специалитети на скара.

Колите ще са сигурно паркирани в двора на къщата, където могат да се паркират до 5 коли.

За вашата пълноценна почивка предлагаме новоизградена релакс зона, която разполага с отопляемо луксозно джакузи, душ със съблекалня, външни санитарни възли и сауна.

Работно време от 9:00 - 19:00 ч.

Сауната се заплаща допълнително!

От лятото на 2024 год., на разположение на гостите ще бъде и иновативен басейн, изграден по патентована италианска технология под формата на езеро. Басейнът се пречиства чрез солна електролиза и се отоплява с термопомпа. Ще работи от 1 юни до 30 септември.

Басейнът разполага с релакс зони, зона за плажуване, зона с подводни седящи меса, зона с джакузи. Размери водно огледало 100 кв.м. Дълбочина от 0.50 до 1.50 м.

Релакс зоната и басейна са споделени!

За децата сме осигурили детска площадка, която е оборудвана с детски люлки, пързалка, трамплин и надуваем батут за деца от 3-8 години (при запитване).

За възрастните предлагаме външна тенис маса, колелета.

На 5 мин. пеша от къщата има изграден атракцион "Катеричката" - въжен парк, конна езда, активности за деца и възрастни.

Ако всичко това ви приканва да ни посетите, не се колебайте, ние Ви очакваме!

Местоположение:
Цялата къща: 12 гости
Двойни стаи: 1
апартаменти: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Даниела Тончева
Даниела Тончева